Niets is heerlijker dan diep te ontspannen door een massage en hiermee je fysieke en mentale gezondheid te bevorderen.

Een volledige ontspanningsmassage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden. 

Voordat de eerste massage kan beginnen wordt een intakegesprek gehouden en besproken welke gebieden u graag gemasseerd zou willen hebben binnen de afgesproken tijd.

 

Wil je even genieten en ontspannen? Of heb je klachten? Maak dan een afspraak.

 

 

 

 

 

Wat is een stoelmassage?

Het woord zegt het al: een stoelmassage is een massage, waarbij je gaat zitten op een speciale massagestoel en je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Stoelmassages worden steeds vaker ingezet als middel tegen stress en andere werkgerelateerde klachten omdat je tijdens de stoelmassage namelijk helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor neemt de productiviteit en energie op de werkvloer toe.

Een stoelmassage duurt meestal 15 tot 20 minuten en er is maar weinig ruimte voor nodig. Daarnaast kan de kleding tijdens de stoelmassage worden aangehouden. Hierdoor is bijna elke locatie geschikt voor een stoelmassage. 

 

Voor prijzen en tarieven kunt u mij mailen.