Luisterkind afstemming

In 2017 heb ik de CRKBO erkende opleiding Luisterkind Werker gevolgd bij Diana van Beaumont. 

Wat is nou een Luisterkind-afstemming. 

In de energie maak ik contact d.m.v. een foto, naam, geboortedatum en eventueel een gezinssituatie.

Door me open te stellen, probeer ik duidelijk te krijgen waar de struikelblokken zich bevinden. Tijdens de Luisterkind-afstemming kijk ik ook naar oplossingen die direct samen met u of het kind door te voeren zijn. Het zal per Luisterkind-afstemming kunnen verschillen. 

Luisterkind is voor iedereen die gehoord wil worden, alle soorten, maten en leeftijden.

Van baby's tot aan ouderen, mensen met een beperking die al dan niet verbaal kunnen communiceren. Luisterkind is voor iedereen!!!

Door vragen te stellen in de energie, ontstaat er een gesprek. Dit gesprek geeft nieuwe inzichten, antwoorden en oplossingen, waarmee de persoon verder kan, de goede weg in te slaan. Dit kan al heel veel rust geven in een gezin of bij de persoon.

Dit gesprek werk ik uitgebreid uit en mail ik aansluitend naar de aanvrager.

 

Iedere afstemming is anders

De aanvrager mag vragen stellen over hetgeen wat verteld mag worden. Dit kan van alles zijn. In de relatie, werk, emoties, gezin, slaapproblemen en ga zo maar door. Niks is te gek!
Daarnaast bepaalt de persoon op zielsniveau (dus niet bewust) helemaal zelf hoe hij/zij wilt communiceren.

Soms komt er alleen maar geschreven tekst, andere keren laat de persoon in kwestie me beelden zien die ik in tekst vertaal. En weer een andere keer ben ik volledig in gesprek met vragen over en weer.

Iedere afstemming opnieuw laat ik het open op welke manier er gecommuniceerd wordt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. De aanvrager mailt alle gegevens, de hulpvragen en een foto. Ik stem me af op de persoon voor wie de afstemming is aangevraagd en geef de persoon de gelegenheid om via schrift te zeggen wat er gaande is in zijn/ haar leven. Dit gebeurt op afstand.
  2. De persoon is niet in mijn praktijk aanwezig. Dus geen intakegesprek, geen reistijd en reiskosten!
  3. Het moment van afstemmen is niet van te voren bepaald, omdat dit niet nodig is. De persoon kan gewoon doen wat het gewoonlijk ook doet. Het hele gesprek wordt uitgebreid opgeschreven.
  4. Tijdens deze Luisterkind-afstemming kan de persoon zelf aan het woord komen, kunnen de spirits die in de buurt van de persoon aanwezig zijn aan het woord komen of krijg ik zelf duidelijk woorden en beelden binnen, die ik omzet in woorden op papier.
  5. Tijdens deze afstemming kan ik vragen stellen. De persoon (volwassenen zelf of spirit) vertelt aansluitend wat er vertelt mag en kan worden. De vragen die ik stel worden wel vaak beantwoord, maar dat ligt vaak ook wel aan de aard van de vragen.
  6. Bij een volwassene wordt vaak de lijn hoe u in het leven staat en hoe u een kentering kunt maken duidelijk. Dit kan op diverse vlakken zijn: werk, relatie, gezin, gezondheid, groei, wonen etc.
  7. Ik stuur aansluitend de Luisterkind-afstemming via de e-mail naar u toe.
  8. Belangrijk om te weten is dat kinderen vanaf 10 jaar toestemming moeten geven.

 

De kosten voor een Luisterkind-afstemming zijn: €45,00 incl.. btw

 

Interesse? Laat het me weten. Ik stuur dan via de mail, de uitgebreide informatie naar u toe.